• Gratis fragt ved køb over 500 kr. på webshoppen*
  • Info vedr. PostNord - Læs her
Du er her:  Bollerup-Jensen.dk » Hjælp og vejledning » Hvordan renser jeg mine fliser?

Hvordan renser jeg mine fliser?

Der er mange måder du kan rense dine fliser på, men her får du vores klare anbefaling til en miljøvenlig og effektiv måde, som sikre et rent og flot resultat – hver gang. Og så er det godt for miljøet.
Alt du skal bruge er:
  • En stiv kost
  • En vandslange
  • En spand
  • En dunk med Fliserens

Vores Fliserens er et effektivt produkt til fjernelse af belægninger på alle typer af betonoverflader, som eksempelvis fliser i indkørsler, terrasser og gangarealer. Uønskede belægninger og andet skidt kan nemt fjernes fra fliserne, når du bruger Bollerup Jensen Fliserens.

Psst… Vi har lavet en video nedenfor, hvor vi også forklarer hvordan du kan rense dine fliser.

1) Start med at skyl fliserne grundigt med en vandslange, så alt det løse snavs fjernes. Der er ingen grund til at rense fliserne for skidt, som kan fjernes med lidt vand.

2) Fortynd Bollerup Jensen Fliserens i en spand med vand. Bland 1 del Fliserens med 9 dele varmt vand. Hvis du blander hele dunken (2,5 liter), vil blandingen kunne række til cirka 125 m2.

3) Fordel blandingen på fliserne. Her kan du enten hælde blandingen ud med en spand, eller bruge en tryksprøjte. Ved brug af en tryksprøjte, vil blandingen kunne række til et langt større areal. Skrub derefter blandingen godt ind i overfladen med en stiv kost.

4) Tid til en lille pause. Nu lader du Fliserensen gøre arbejdet i 10-15 minutter.

5) Skrub igen – grundigt – med en stiv kost. Bemærk, at hvis dine fliser lider af særligt fastgroede belægninger (som eksempelvis flisepest) kan det være nødvendigt at anvende en højtrykrenser monteret med en Patio Cleaner.

6) Til sidst skyller du området med en vandslang, for at rense fliserne for opløst snavs og overskydende Fliserens.

For at bevare det flotte nye udseende og resultat, så anbefaler vi, at du giver dine nyrensede fliser en imprægnering med Bollerup Jensen Fliseimprægnering. Læs mere om den her.

Og her har vi lavet en video, hvor vi også viser, hvor nemt du kan rense dine fliser.

Rigtig god fornøjelse!

Flere indlæg fra samme kategori

Hvordan imprægnerer jeg mine fliser?

Vi oplever at rigtig mange blot renser deres fliser. Enten med vores Fliserens, eller med en højtryksrenser. Uanset hvordan du ...

Hvad er flisepest?

Flisepest er en underlig størrelse. Der findes mange slags belægninger og begroninger på fliserne, og en af dem man typisk ikke...

Sustainable Build Innovation Challenge 2016

Bollerup Jensen har de seneste år udviklet på en formaldehydfri og miljøvenlig lim til træplader, der i tillæg har den fordel a...

Hvordan fjerner jeg ukrudt mellem fliserne?

Som med alt bekendt, er det nemmere at forebygge end at helbrede. Det samme gør sig gældende, når vi taler om ukrudt mellem ell...
Indkøbskurv