FAQ

Hvis du i stedet har spørgsmål til et af vores produkter, eller vores behandlinger, så kan du finde flere spørgsmål i kategorierne til venstre.

Har du yderligere spørgsmål som ikke er besvaret her på siden er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 97 37 60 33 eller mail info@bollerup-jensen.dk

Under vores menupunkt ”Produkter”, finder du udvalget af vores produkter. Her har du også mulighed for at lægge tingene i kurven og efterfølgende købe dem. Vi sidder også klar ved telefonen i vores åbningstid, hvis du har brug for hjælp.

Vi trækker ikke pengene, før vi har afsendt dine varer fra vores lager. Dette gør vi indenfor 1-2 dage, men du vil selvfølgelig få besked om, hvornår dine varer er på vej.

Ja, alle priserne på hjemmesiden er inklusiv moms, med mindre andet er skrevet. 

Det kommer helt an på, hvordan du ønsker dine varer leveret. Vi tilbyder både gratis afhentning på vores adresse, men også både afhentning i din nærmeste pakkeshop og levering direkte til dig eller dit arbejde. Vores leveringspriser starter ved 39 kr., og vi tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kr.

Ja, vi tilbyder i vores webshop, at du selv kan komme forbi os, og hente dine varer. Dine varer vil altid være klar dagen efter på hverdage. Og hvis du bestiller i weekenden, vil dine varer være klar til afhentning den efterfølgende mandag (efter 08:30) og så slipper du selvfølgelig for fragten.