Om Bollerup Jensen

Bollerup Jensen er en dansk producent af tekniske produkter som natrium-, kalium og litiumvandglas samt sæbe- og rengøringsprodukter. Virksomheden har 14 ansatte og produktionen foregår på faciliteterne i Ådum. Produkterne afsættes såvel i Danmark som internationalt.

Bollerup Jensen er en innovativ virksomhed, som arbejder målrettet med produktudvikling. Den bærende idé er at udvikle produkter, som kan erstatte miljøbelastende produkter og processer.

Sammen med produktkvalitet fremhæver vores kunder høj leveringssikkerhed og fleksibilitet, som vores konkurrencefordele. Det er vigtigt for os, at vi er nemme at samarbejde med og at vi sammen skaber værdi for os og vores kunder.

Udover samarbejde med vores kunder fokuserer vi på at tilknytte de bedste samarbejdspartnere i udviklingen af virksomheden.

Luftfoto af Bollerup Jensen A/S, 2001

Historie

Bollerup Jensen er en mindre vestjysk produktionsvirksomhed, hjemhørende i Ådum, som udvikler og producerer natrium, kalium, og lithium vandglas samt sæbe- og rengøringsprodukter.

Virksomheden blev etableret i 1935 i Tarm. I 1973 flyttede virksomheden til et nedlagt mejeri på den nuværende adresse i Aadum. På dette tidspunkt producerede virksomheden udelukkende sæbe- og rengøringsprodukter.

Vandglasproduktionen blev opført i 1981, og BollerupJensen er i dag landets eneste selvstændige producent af vandglas. I 2009 opkøbte kapitalfonden Jysk Industri Holding virksomheden i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden har med den nye ejer ændret fokus fra at være en ren produktions- og salgsvirksomhed, til i højere grad også at fokusere på innovation.